by
on
under
Permalink

Boka resa för en anställningsintervju

Ibland behöver du kanske boka en resa och ett boende med kort varsel, titta då på den här sidan. Du vill kanske inte lägga så mycket tid på att planera din resa och vistelse. Då kan du i stället få hjälp med detta.

En resa inom Sverige

Har du möjlighet att boka en resa med flyg, kan du spara in pengar då du slipper betala för boende. Det går att boka smidiga transporter in till stadskärnorna och på bara några timmar kan du vara hemma igen. Vill du å andra sidan kombinera din resa med att till exempel stanna över en helg, boka boende i samma paket.

Anställningsintervju utomlands

Åker du på en anställningsintervju i ett annat land, vill du säkert utforska omgivningarna mer. Det är praktiskt att boka både resa och boende samtidigt och även få tips på eventuella sevärdheter på resmålet.

Ersättning för resa

Det är möjligt att du kan ha rätt till ersättning för resan och eventuellt boendet när det gäller anställningsintervju. Ta gärna reda på vad som gäller i just ditt fall. Ett bra tips är att utforska reglerna innan du bokar resa och boende. Vilken dokumentation krävs för ersättning är ett exempel.